17/01/2016

Tarieven

 

IN VERBAND MET DE GROTE AANVRAAG EN ONS BEPERKTE AANBOD HEBBEN WIJ VOOR NU HELAAS MOETEN BESLUITEN DAT WE TOT NADER ORDER VOL ZITTEN. ONZE EXCUSES HIERVOOR!

 

VO-schooladvies biedt een drietal pakketten aan. Elke test in het pakket is door de COTAN genormeerd om in groepsverband afgenomen te worden. Hierdoor kan het hele pakket  in één ochtend voor een hele klas afgenomen worden. Per groep kunnen maximaal 15 kinderen getest worden, het is uiteraard mogelijk om in verschillende ruimtes meerdere groepen tegelijk te testen. Door de onderzoeken op uw locatie te laten plaatsvinden kunnen uw leerlingen in een voor hen vertrouwde omgeving de onderzoeken maken. Hierdoor worden zij in staat gesteld om te presteren naar vermogen en worden voor u de kosten gedrukt.

Individuele afname is natuurlijk ook mogelijk. Dit kan eventueel bij ons op locatie (in Nijmegen) maar kan natuurlijk ook op school of bij het kind thuis in een rustige en vertrouwde ruimte plaatsvinden. Dit stemmen we graag in onderling contact met u af.

Onze pakkettarieven

  

  Pakket 1

 

NIO

 

 

Pakket 2

 

NIO

NPV-J-2 of PMT-k

 

Pakket 3

 

NIO

NPV-J-2

PMT-k

 

 

1 kind € 380,- per kind* € 399,- per kind* € 425,- per kind*
2-10    kinderen € 295,- per kind* € 325,- per kind* € 350,- per kind*
11-15 kinderen € 275,- per kind* € 300,- per kind* € 325,- per kind*

*In het geval dat voor de afname van de onderzoeken geen gebruik kan worden gemaakt van een eigen locatie, zal VO-Schooladvies een locatie faciliteren. Tot 3 kinderen kan dit kosteloos op de locatie van VO-Schooladvies. Voor grotere groepen zal worden uitgeweken naar een externe locatie waarvoor VO-Schooladvies  extra kosten in rekening zal brengen.